Kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium 2.0 lze s korbou použít již od narození. Korbička s vysokou pěnovou matraci, která je vhodná pro novorozence a kojence do 6 měsíců,  je příjemně polstrovaná a krásně zateplená pro pohodlí vašeho miminka. Velkou výhodou kočárku je jeho výška, korba je posazená vysoko a maminka má tak blíž ke svému pokladu, aby s ním byla v nepřetržitém kontaktu. Stříška korbičky je navíc vyplněna polyesterem, proto nemusíte mít obavu, že by snad profoukla a můžete si užít procházky i v chladném zimním počasí. Kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium má plně odpružená všechna 4 kola a příjemně se pohubuje na nerovnostech. Se zaaretovanými předními koly zvládne BABY MONSTERS Premium i lehčí terén.

Jakmile vám miminko z korbičky vyroste, jednoduše nacvaknete sportovní nástavbu, kterou lze umístit jak po, tak proti směru jízdy.  Výhodou sporťáku je jeho výška, díky které jste v neustálém kontaktu s vaším dítětem a v restauraci či kavárně nepotřebujete jídelní židličku, jednoduše přistavíte kočárek ke stolu. Stříška kombinovaného kočárku BABY MONSTERS Premium je vyplněna polyesterem, tudíž v zimě opravdu neprofoukne a navíc má integrované prodloužení, díky kterému sporťák téměř celý zaklopíte a vaše ratolest má na spaní pohodlí a klid. V letních měsících naopak rozepnete větrací průduch pro lepší cirkulaci vzduchu a integrované prodloužení stříšky využijete jako ochranu před sluncem. Sportovní kočárek BABY MONSTERS Premium má 4 polohy opěrky zad (leh, pololeh, polosed a sed, pozor – polohuje se celé sedátko a la kolíbka) a 3 polohy opěrky nožiček a to jak po, tak i proti směru jízdy.

Výsuvná teleskopická rukojeť je přizpůsobena i opravdu vysokým rodičům, tudíž kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium sluší i hodně vysokým tatínkům.

Plně uzavíratelný nákupní košík ocení každá maminka, stejně tak pláštěnku, která je automaticky součástí kočárku BABY MONSTERS Premium.

Kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium si oblíbila i řada známých osobností jako jsou muzikáloví herci manželé Křížovi, moderátor Michal Kavalčík s budoucí manželkou Zuzanou nebo instagramová bloggerka By Coco.

Sledujte nás na Instagramu @babymonstersczsk a Facebooku Babymonstersczsk