Představujeme golfky BOMIMI Elon

Golfky ELON od české značky BOMIMI zaslouženě patří mezi horké letní novinky. Golfky BOMIMI Elon jsou určené pro děti od 6 do cca 36 měsíců s maximální nosností 15 kg, opěrku zad lze polohovat do 3 pozic od lehu přes pololeh až po sed a i opěrka nožiček má 3 polohy. Golfky BOMIMI Elon vás nadchnou svým atraktivním designem a velmi přátelskou cenou, s větším těžším dítětem oceníte také jejich nízkou hmotnost, protože váží pouhých 7 kg, přitom jsou dostatečně prostorné i pro 3 leté batole, které se ještě potřebuje v kočárku po obědě vyspat.

Golfky BOMIMI Elon se jednoduše skládají systémem a la deštník, jsou velmi skladné a vejdou se i do malého kufru auta, aniž by zabraly hodně místa. Velmi praktické je také poutko na přenášení, které je součástí golfek BOMIMI Elon. Maminky, které hledáte druhý skladný kočárek do kufru auta, golfky BOMIMI Elon jsou tím pravým! Golfky BOMIMI Elon, kompaktní po složení, lehké, ale s vlastnostmi plnohodnotného kočárku s nosností až 15 kg. Každá maminka také ocení praktický držák na pití, který je součástí golfek BOMIMMI Elon a prostorný nákupní košík.

Golfky BOMIMI Elon mají přední otočná dvojitá kola o velikosti 6 palců, která lze zaaretovat, a zadní zdvojená kola, projedete s nimi i lehčí terén, vyzkoušeli jsme za Vás jízdu na kočičích hlavách a po kolejích a dobrá zpráva je, že jsme se nikde nezasekli. Díky odepínacímu ochrannému oblouku a 5 bodovému pásu se bude malý pasažér v golfkách BOMIMI Elon cítit bezpečně a může tak vesele pozorovat, co se děje venku. Měkké pěnové rukojeti jsou příjemné na dotek maminka si tak může naplno užít kočárkování. Často se v diskusních skupinách na Facebooku setkáváme s maminkami, které hledají levný kočárek pro větší 3 leté dítě pouze na dovolenou, protože se již nevozí a má už třeba 3,5 roku. Golfky BOMIMI Elon jsou vhodné na spaní i pro větší dítě, které již mělo 3 roky a přesto by se v golfkách ještě pohodlně vyspalo.

Golfky BOMIMI Elon jsou od června na obchodech a můžete je koupit za přátelskou cenu 1999 Kč.

V průběhu léta si můžete o golfky BOMIMI Elon zasoutěžit.