Řecký výrobce kočárků, autosedaček, postýlek a dalších dětských produktů v trendy designech.

Řecká značka KIDDO staví své kočárky především na atraktivním designu, nebojí se potisků ani barevných konstrukcí. Kočárky KIDDO jsou určeny maminkám, které se nebojí vyčnívat z davu, chtějí se lišit od ostatních, mají rády barvy a trochu extravagance. Kdo má rád na kočárku promyšlené detaily z EKO kůže, přijde si tu na své.

KIDDO JAZZ

Kombinovaný kočárek 2 v 1, který využijete od narození do cca 3 let. Miminko si bude hovět v pohodlné korbičce a jakmile z ní odroste, jednoduše spojením několika spon uděláte z korby sporťák, který lze otočit jako po, tak proti směru jízdy.

Vyberte si kočárek dle svého stylu…

Kdo touží na jaře po pastelových barvičkách, bude nadšený z mátové, žluté nebo růžové v kombinaci s šedou melange.

KIDDO CRUZ

Kombinovaný kočárek 2 v 1, vhodný od narození do cca 3 let. Korba pro miminko včetně pohodlné podložky v designu kočárku se snadno přemění ve sporťák pro větší dítě. Pruhy dodávají kočárku na zajímavosti a stylovém designu. Stylová maminka ocení i prvky z EKO kůže jako je lem stříšky a madla.

KIDDO TRAVEL

Sportovní ultra lehký (6,5 kg) kočárek 0 – 36 měsíců určený především na cestování. Složíte jej jedním klikem, po složení je velmi kompaktní a skladný.

KIDDO autosedačky

V sortimentu  řecké značky KIDDO najdete taktéž autosedačky v melange barvách s propracovanými koženými detaily.

KIDDO  postýlky

Cestovní postýlky ve veselých barvách s dětskými motivy si oblíbí každá ratolest. V nabídce najdete i přídavnou postýlku BY MY SIDE.

KIDDO hračky

Oblíbená houpací zvířátka pro malé děti mohou být pěkným dárkem k 1. narozeninám. Beruška, sloník nebo žirafa potěší každého mrňouska. A větším uličníkům můžete pořídit elektrické auto na baterie  značky AUDI, ve kterém se sám povozí.

KIDDO kojící křeslo

Kojící maminky ocení pohodlné kojící křeslo, které jim usnadní kojení miminka. V elegantní šedé barvě zapadne do každého interiéru.

KIDDO vanička

Máte malou koupelnu nebo často cestujete? Nevadí, KIDDO přichází s prostornou skládací vaničkou, kterou můžete použít jak doma, tak na cestách. Po použití ji složíte a uklidíte.