Stylové kočárky BABY MONSTERS jsou na trhu jen pár měsíců a už si je oblíbila řada známých osobností.

Proč? Kočárky BABY MONSTERS nejsou jen stylové, ale také praktické s mnoha propracovanými detaily. Velkou výhodou je opravdu pestrá nabídka barevných colour packů, od několika odstínů růžové, modré, zelené, tyrkysové až po hnědou, šedou nebo černou.  Kdo chce být hodně originální, může sáhnout po limitovaných edicích HOPE nebo WINGS. A koho nebaví mít pořád stejný kočárek a chce kočárek barevně sladit se svým outfitem, může měnit barvy colour packů třeba každý den. Na první pohled by se mohlo zdát, že stojí mnohem víc, než ve skutečnosti. BABY MONSTERS jde zlatou střední cestou, proto se cena kočárků BABY MONSTERS pohybuje ve středu, nejsou ani levné, ani drahé.

Jana Doleželová

Miss 2004, modelka, moderátorka a farmaceutka používá pro svou rozkošnou dcerku Verunku sportovní kočárek BABY MONSTERS Compact v barvě Cupcake. Výhodou sportovního kočárku BABY MONSTERS Compact je, že můžete libovolně měnit barvy colour packů a sladit tak kočárek se svým outfitem.  Jana Doleželová se ukázala na MFF v Karlových Varech, kde jí to mimořádně slušelo, se sportovním kočárkem  BABY MONSTERS Compact v limitované edice Wings.

Manželé Marie Křížová a Jan Kříž

Muzikáloví zpěváci a herci si oblíbili kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium v barvě Denim pro jejich prvorozeného syna Filipa, kočárek rozhodně nešetří a jezdí s ním i polní kamenité cesty.

Maruška aktuálně účinkuje v muzikálu Noc na Karlštejně a brzy i v muzikálu Vlasy. Jan Kříž hraje v německcém divadle hraběte Von Krolocka v muzikálu Ples upírů. Oba si ve svém volném čase užívají svého roztomilého syna Filipa.

.

Michal Kavalčík a Zuzana (Kavalčík) Fialová

Michal Kavalčík, moderátor TV Prima a taktéž známý pod přezdívkou „Ruda z Ostravy“ a jeho snoubenka Zuzana si vybrali kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium denim.

Michal a Zuzka je pár, se kterým není nikdy nuda  byli jsme s nimi při výběru kočárku a byla s oběma velká legrace. Každým dnem už čekáme na zprávu o narození miminka.

Sleduj příběhy známých tváří a Baby Monsters.

Eva Hráská

Absolventka VOŠ herecké v Praze. Působila ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. Účinkovala v seriálech Ohnivé kuře, Ordinace v Růžové zahradě, Expozitura, Drazí sousedé  nebo Soudkyně Barbara. V Kšandovi ztvárnila roli Kláry s grácií a šarmem sobě vlastním. Eva Hráská je sestrou Marie Křížové a maminkou 3 dětí, pro svou dceru Sáru si vybrala kočárek BABY MONSTERS Premium v barvě Taupe.

Míša Tomešová a Roman Tomeš

Muzikáloví zpěváci, herci a manželé si vybrali pro své dva rozkošné syny Kristiána 1,5 roku a novorozeného Jonáše kočárek BABY MONSTERS Easy Twin.

Míša si kočárkování s BABY MONSTERS Easy twin užívá spolu se svými kamarádkami❤️

Marta Dřímal Ondráčková – herečka, moderátorka a bloggerka

Pochází z umělecké rodiny, matka je herečka a otec baletní tanečník. Moderuje i hraje již od útlého dětství, kdy se v roce 1990 poprvé objevila v českém dětském filmu Freonový duch režiséra Zdeňka Zelenky.

Po studiích na brněnském gymnáziu vystudovala muzikálové herectví na brněnské JAMU. Moderování si vyzkoušela v TV Nova v pořadu Snídaně s Novou.

Blog

Založila a pravidelně příspívá na svůj internetový blog Šťastně vdaná, kde se zaměřuje na rodinnou problematiku všedního života.

Marta se společně s manželem Jakubem Dřímalem těší na narození miminka, pro svou prvorozenou dceru si vybrali ve Špuntíku kombinovaný kočárek BABY MONSTERS Premium v překrásné hnědošedé barvě.

„Kočárek jsme vybírali dlouho a já pořád nebyla úplně spokojená. Tenhle mi doporučila Míša Tomešová a byla to láska na první pohled. Mimo jiné i kvůli barvě. Nechtěli jsme vyloženě neutrální, ale ani žádné šílenosti, přece jen, Jakub chce taky vozit,“ vysvětlila Marta svoji volbu